Školství u firmy Baťa
Text dotazu
Prosím, máte ve fondech knihovny nějaké materiály, týkající se podnikového školství u firmy Baťa?
Odpověď
K tomuto tematu mame např. tyto knihy:
KLEGA, Vilém. Příprava továrního dorostu a další profesní vzdělávání u firmy Baťa, a.s. Zlín, v letech 1894-1945.  -- Prešov : Kraj. ped. úst., 1991.  -- 52 s., příl.
ISBN: 80-85410-00-1.
Almanach světového sjezdu absolventů Baťovy školy práce.  -- Zlín : Klub ABŠ, 1992.  -- 102 s.
Baťa, Tomáš, 1876-1932
Zlínské školství : z názorů T. Bati a J.A. Bati na výchovu : dnešní stav : plány do budoucna / Tomáš Baťa.  -- Zlín : Jan Antonín Baťa, 1934.  -- 22 s. : obr. příl..
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
30.07.2010 12:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu