Školní stravování
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych Vás požádala o pomoc při hledání pramenů k tématu školní
stravování. Existuje ještě jiná kniha zabývající se podrobněji tímto
tématem kromě Food and Beverage management od Zimákové a Služby společného
stravování od Mlejnkové?
Odpověď
Literatury k tématu asi mnoho nenajdete, spíše internetové odkazy nebo
články v časopisech. Zkuste se obrátit na Národní pedagogickou knihovnu v
Praze - http://www.npkk.cz/ nebo Ústřední knihovnu Pedagogické fakulty UK -
http://www.pedf.cuni.cz/index.php?menu=148. Literaturu, která je uvedena
níže jsem dohledala prostřednictvím Jednotné informační brány -
http://www.jib.cz/V?RN=665319073, ve fondu knihovny VŠE tyto knihy ani
periodika nejsou.
Internetové zdroje:
http://www.msmt.cz/dotacni-programy/skolni-stravovani
http://www.vyzivadeti.cz/pro-skoly.html
http://www.npkk.cz/npkk/publikace/ABI2007/skolni%20stravovani.pdf
http://denik.obce.cz/go/clanek.asp?id=6197603
http://www.vyzivaspol.cz/zpravodaj-skolniho-stravovani.html
http://www.chpr.szu.cz/edukace/vyziva/list10.pdf
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/dan-z-pridane-hodnoty/dph-u-skolskych-sluzeb-skolni-stravovan/1001635/43831/
http://www.fzv.cz/
Literatura a periodika:
Held, L´ubomír: Teória a prax výchovy k zdravej výžive na školách.
Bratislava, Veda (Trnava, Vydavvateľstvo Trnavskej univerzity) 2006.
Hnátek, Jaroslav: Výživa a stravování školních dětí a mládeže. Praha, SPN
1972.
Fraňková, Slávka: Psychologie výživy a sociální aspekty jídla. Praha ,
Karolinum 2003.
Učitelské noviny - http://www.ucitelskenoviny.cz/
Výživa a potraviny -
http://www.vyzivaspol.cz/casopis-vyziva-a-potraviny.html
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
04.02.2011 13:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu