škodí wifi??
Text dotazu
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak je to se škodlivostí wifi. Může u mužů opravdu způsobovat neplodnost?
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Vytipoval jsem pro Vás následující 3 odborné články z licencovaných databází, ve kterých byste alespoň částečně mohl najít odpověď na Váš dotaz. Pro jejich přečtení musíte být u nás registrován a přihlášen přes Můj účet na naší hlavní stránce pomocí uživatelského jména a hesla, které si zvolíte při registraci.
1. ATASOY, Halil I. et al. Immunohistopathologic demonstration of deleterious effects on growing rat testes of radiofrequency waves emitted from conventional Wi-Fi devices. Journal of Pediatric Urology. 2012;2013;, vol. 9, no. 2, s. 223-229. ISSN 1477-5131. Dostupné z: https://ezproxy.techlib.cz/login?url=https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S147751311200054X
1. FOSTER, Kenneth R. a John E. MOULDER. Response to Pall, “Wi-Fi is an important threat to human health”. Environmental Research. 2019, vol. 168, s. 445-447. ISSN 0013-9351. Dostupné z: https://ezproxy.techlib.cz/login?url=https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0013935118305504
1. SHOKRI, Saeed, PhD. et al. Effects of Wi-Fi (2.45 GH z) Exposure on Apoptosis, Sperm Parameters and Testicular Histomorphometry in Rats: A Time Course Study. Cell Journal [online]. 2015, vol. 17, no. 2, s. 322-331. ISSN 22285806. Dostupné z: https://ezproxy.techlib.cz/login?url=https://search.proquest.com/docview/1698456388?accountid=119841
Přikládám ještě 1 odkaz na Open Access článek k tématu:
KUZNIAR, A. et al. Semi-quantitative proteomics of mammalian cells upon short-term exposure to non-ionizing electromagnetic fields. Plos One. 2017, vol. 12, no. 2, s. e0170762. ISSN 1932-6203. Dostupné z: https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0170762
Doufám, že jsem Vám poskytl užitečné informace. Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, neváhejte se na nás obrátit.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
14.01.2019 10:37
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu