Sklárna Moser - bakalářská práce
Text dotazu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda máte v knihovně Karlovy Vary bakalářské práce na téma Sklárna Moser. Děkuji a s přáním hezkého dne
Ozomová Štěpánka
Odpověď
Dobrý den, na toto téma bohužel nemáme v knihovně žádnou bakalářskou práci.
V knihovně máme pouze tyto dokumenty:
Moser : [since 1857]. [Karlovy Vary : Moser, 1997?]. 38 s.
Mergl, Jan: Moser 1857-1997 / Jan Mergl, Lenka Pánková . Karlovy Vary : Moser, 1997. 651 s.
Moser. Karlovy Vary : Moser, 2001. 34 s.
V databázi  článků   je  84 článků  z regionálních novin a časopisů.
Moser bulletin : časopis akciové společnosti Moser Karlovy Vary  2003-2008. Jen prezenčně. Poračovatel  Fresh from Moser od 2011-.
Vyšla kniha od  Jaroslava Fikara:  Karlovarské rodiny (2015). Rodina Moserů je v ní rovněž zpracována, v nejbližší době bude zapsána do fondu naší knihovny.
Pokud budete mít zájem o tyto materiály, obraťte se na naše oddělení regionálních dokumentů, email: lorenzova@knihovnakv.cz
Doporučuji Vám obrátit se přímo na Moser, kde by měli mít materiály týkající se historie.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Karlovy Vary
Knihovna
Krajská knihovna Karlovy Vary
Datum zadání dotazu
22.04.2015 17:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu