Skartace zdravotní dokumentace - formulář
Text dotazu
Formulář ke skartaci zdravotní dokumentace z archivu vytisknout
Odpověď
Plný text vyhlášky č. 385/2006 Sb., o zdravotnické dokumentaci je ve formátu PDF dostupný na adrese http://www.mvcr.cz/sbirka/2006/sb122-06.pdf. Nebo stránky Ministerstva vnitra http://www.mvcr.cz - odkaz sbírka - rok 2006 - částka 122. V této vyhlášce je popis skartačního řádu a skartačního plánu.
Formuláře doporučené Státním oblastním archivem v Plzni (Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň, tel: 377 236 263, fax: 377 327 269, podatelna@soaplzen.cz) pro předarchivní péči jsou dostupné ve třech formátech (Word, OpenDocument a PDF) na adrese http://www.soaplzen.cz/info.php?inf=2877. Nebo stránky SOA Plzeň http://www.soaplzen.cz, odkaz předarchivní péče - formuláře.
Služba Ptejte se knihovny slouží pouze pro elektronické zasílání odpovědí. Váš požadavek na "vytisknout" nelze touto cestou splnit.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
19.12.2007 09:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu