Sekundární literatura
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych Vás požádat o pomoc s výběrem sekundární literatury, různých článků či recenzí, které se zaměřují na tyto dvě díla: Občanský průkaz od Petra Šabacha a Obsluhoval jsem anglického krále od Bohumila Hrabala.
Děkuji za Vaši odpověď!
Odpověď
Dobrý den,
doporučuji Vám použít databázi Bibliografie české literární vědy (1961 - červenec 2012): http://isis.ucl.cas.cz/index.jsp?form=biblio. V příloze najdete dva seznamy s výsledky hledání článků či jiných příspěvků týkajících se zmíněných titulů.
Použité zdroje
Databáze české literární vědy (od roku 1961): http://isis.ucl.cas.cz/?form=biblio
Přílohy
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
Brno-město
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
20.04.2015 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu