Sčítání obyvatel-historie
Text dotazu
Dobrý den,lze někde dohledat výsledky ze sčítání v roce 1921,popř.i 1930?
Jedná se mi hlavně o Stř.Čechy a Prahu.
Předem děkuji a zdravím
Odpověď
Dobrý den, doporučujeme:
Sčítání lidu v republice Československé ze dne 15. února 1921.
Svazek/část/díl: 2, část 1 . Povolání obyvatelstva. Čechy
Praha: Státní úřad statistický, 1925.
http://10.5.1.36:8080/search/handle/uuid:af24c759-d707-438b-8bab-7bbcbd808fed
Sčítání lidu v republice Československé ze dne 1. prosince 1930.
Svazek/část/díl: Díl I . Růst, koncentrace a hustota obyvatelstva, pohlaví, věkové rozvrstvení, rodinný stav, státní příslušnost, národnost, náboženské vyznání
Praha: Státní úřad statistický, 1934.
http://10.5.1.36:8080/search/handle/uuid:1c1cbbc0-6952-11e8-a583-005056827e51
Statistický lexikon obcí v zemi České:
úřední seznam míst podle zákona ze dne 14. dubna 1920, čís. 266 Sb. zák. a nař. : vydán ministerstvem vnitra a Státním úřadem statistickým na základě výsledků sčítání lidu z 1. prosince 1930
Praha: Orbis, 1934.
http://10.5.1.36:8080/search/handle/uuid:96bc349a-9292-4da3-a7bc-028a89b2410c
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
23.03.2021 17:02
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu