Schizofrenie
Text dotazu
Dobrý den, prosím o informaci názvů knih, které se zabývají schizofrenií, tzn. knihy dle skutečné události.
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
chci se jen ujistit – hledáte tituly, ve kterých je zkušenost s touto duševní poruchou zpracována formou beletrie (román, povídky apod.), chápu Vás správně?
Pokud ano, zkuste se podívat na následující tituly:
GREENBERG, Joanne. Neslibovala jsem ti procházku růžovým sadem. Vyd. 1. Praha: Triton, 1998, 277 s. ISBN 80-85875-52-7.
https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-000352880
GUÐMUNDSSON,, Einar Már. Andělé všehomíra. Vyd. 1. Praha: Arista, 2000, 146 s. ISBN 80-86410-00-5.
https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-000485047
MALÁ, Michaela. Homo psychoticus. Vyd. 1. Praha: Triton, 2015, 208 s. ISBN 978-80-7387-845-0.
https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-001457350
SAKS, Elyn R. Střed se hroutí zevnitř: mé putování šílenstvím. V Praze: Triton, 2011, 334 s. ISBN 978-80-7387-470-4.
https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-001172358
SCHOFIELD, Michael. Svět malé January: pád malého děvčátka do propasti šílenství a boj jejího otce za její záchranu. 1. vyd. V Praze: Triton, 2014, 294 s. ISBN 978-80-7387-775-0.
https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-001392169
Další tituly jsou pak dohledatelné v našem online katalogu.
Obor
Psychologie
Okres
Brno-město
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
25.05.2015 17:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu