scenar ke hre P. A. Breala - Husari
Text dotazu
Dobry den, potrebovala bych sehnat v cestine tisteny/prepsany scenar ke hre - P. A. Breala - Husari (Werich & Hornicek: Husari (sceny ze hry P. A. Breala). Muzete mne nasmerovat?
Odpověď
Dobrý den,
našla jsem jediný výskyt této verze:
Bréal, Pierre Aristide, nar. 1905
Husaři [scénář] P.A. Breál [zvukový záznam] /. -- Praha : Lotos, 2004. -- 2 zvukové desky (48:28 ; 50:34) : digital. ; 12 cm + 1 leták (12 x 24 cm) Účinkují Jan Werich, Miroslav Horníček -- Hraje Orchestr Karla Vlacha Unikátní záznam představení z Divadla Satiry z roku 1956. -- Překlad Milena a Josef Tomáškovi ; úprava Jan Werich Werich, Jan, 1905-1980 Tomášek, Josef, 1899-1967 Tomášková, Milena, 1918-2002 Horníček, Miroslav, 1918-2003 Orchestr Karla Vlacha *francouzská dramata * divadelní hry
* kompaktní desky
Pouze v: Moravská zemská knihovna v Brně; sign.: CDA-1159.547 (mzk@mzk.cz)
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
21.12.2007 11:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu