scénář k filmu Zítra vstanu a opařím se čajem
Text dotazu
Dobrý den,chtěl bych se zeptat,zda vyšel v knižní
podobě scénář k českému filmu Zítra vstanu a opařím se čajem. Jeho autorem
je Josef Nesvadba.Děkuji a přeji hezký den.
Odpověď
Dobrý den,
Josef Nesvadba byl autorem námětu k filmu "Zítra vstanu a opařím se čajem", autory scénáře byli Miloš Macourek a Jindřich Polák. Literární scénář k tomuto filmu bohužel knižně nevyšel, nenalezli jsme ho v žádném katalogu knihovny (prostřednictvím Souborného katalogu ČR - http://aleph.nkp.cz/cze/skc, na portálu Knihovny - https://www.knihovny.cz/) ani v České národní bibliografii (http://aleph.nkp.cz/cze/cnb ).
Jako rozmnoženina na cyklostylu je však literární, případně i technický, scénář filmu k prezenčnímu studiu dostupný v Knihovně Národního filmového archivu (http://www.nfa.cz/knihovna.html ).
Zítra vstanu a opařím se čajem ... / literární scénář Miloš Macourek; dramaturg Libuše Váňová, literární scénář a režie Jindřich Polák, námět Josef Nesvadba. [1. verze]. Praha : Filmové studio Barrandov , 1975 červen. - 168 s. Dramaturgická skupina dr. Miroslava Hladkého. - Cyklostyl. - Váz., dar
* literární scénář * filmy. Československo. 1977 * scénář
Zítra vstanu a opařím se čajem ... / literární scénář Miloš Macourek; dramaturg Libuše Váňová, literární scénář, technický scénář a režie Jindřich Polák, námět Josef Nesvadba. [1. verze]. Praha : Filmové studio Barrandov , 1975 listopad. - 42, 280 s. Seznam štábu, role, episody, kompars, dubly, archiv, ateliér, reál, exteriér, přehled obrazů. - Dramaturgická skupina dr. Miroslava Hladkého. - Cyklostyl. - Váz.,
* technický scénář * filmy. Československo. 1977 * scénář
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
04.01.2012 15:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu