Sbírka zákonů 1918-1920, dostupnost
Text dotazu
Kde je možnost nahlédnutí do zákonů pozemkové reformy 32/1918 Sb.; 215/1919 Sb. a 329/1920 Sb.
Odpověď
Dobrý den,
Sbírka zákonů z let 1918, 1919 a 1920 je přístupná ve volném výběru příruční knihovny Všeobecné studovny Národní knihovny ČR (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vseob_stud.htm). Pokud nevlastníte čtenářský průkaz NK a neměl byste o registraci zájem, stačí Vám k nahlédnutí do sbírky pouze jednodenní vstupenka do studoven, viz
http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Jak_to_tady_chodi&submenu3=98 .
Sbírku zákonů v požadovaných rocích má ve fondu i Parlamentní knihovna, http://www.psp.cz/kps/knih/index.htm (kontakty včetně otevírací doby naleznete na této úvodní stránce v horní části obrazovky).
Zákony týkající se pozemkové reformy jsou k dispozici i v elektronické databázi právních informací - ASPI, tato databáze je dostupná z počítačů studovny Referenčního centra NK (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_refc.htm), k využití ASPI je však již třeba mít čtenářský průkaz Národní knihovny.
Tuto databázi zpřístupňuje také např. Knihovna Právnické fakulty Univerzity Karlovy v Praze, http://knihovna.prf.cuni.cz/ .
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.10.2007 12:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu