Sbírka nálezů Ústavního soudu
Text dotazu
Dobrý den, obracím se na Vás se žádostí o informaci, zda-li se ve Vašem fondu periodik nachází Sbírka nálezů Ústavního soudu (zejména r. 1996 a 2000), případně kde bych se tento dal zapůjčit. V kladném případě, zda-li a jak by bylo možno (přes meziknihovní půjčovní systém) tyto zapůjčit a jaká je cena za tuto službu. Za odpověď Vám děkuji.
Odpověď
Dobrý den, Sbírku nálezů a usnesení Ústavního soudu České republiky (Praha : C.H. Beck, [1994]- . sv. 1-42- ) má Národní knihovna ČR ve fondu, záznam dokumentu si můžete prohlédnout v online katalogu NK ČR - bázi NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc), informace o možnosti výpůjčky naleznete pod ikonou Exempláře. U většiny ročníků (příp. dílů) máme k dispozici dva exempláře - jeden k objednání ze skladu ke studiu do studovny (nutný čtenářský průkaz NK ČR) a jeden je dostupný přímo v příruční knihovně Všeobecné studovny (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_vseob_stud.htm, hřbetní signatura BMO VI K 015-01 až 015-36; ke studiu stačí pouze jednodenní vstupenka).
Nálezy a usnesení Ústavního soudu ČR by také měly být v el. podobě dostupné v databázi ASPI, kterou můžete na základě čtenářského průkazu používat ve studovně Referenčního centra NK ČR (http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_refc.htm).
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
22.01.2009 13:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu