Sběrač na lokomotivě
Text dotazu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat pro při jízdně elektrické lokomotivy je vždy používán ve směru jízdy ten zadní sběrač. Mohou být také používány oba dva sběrače najednou?
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme na využití našich služeb a zasíláme odpověď. Informace o sběračích na lokomotivě, včetně otázky jejich volby při jízdě, můžete nalézt napřídklad zde:
Atlas lokomotiv, část Sběrače, odpojovače, uzemňovače
http://www.atlaslokomotiv.cz/page-sberace.html
Pro zíkání dalších informací můžete nahlédnout také do níže uvedených publikací, týkajících se elektrické trakce. Pod jednotlivými dokumenty je vždy uvedeno, ve které knihovně si můžete publikaci půjčit. K nalezení záznamů jsme použili souborný katalog ČR www.caslin.cz s použitím slov do vyhledávacího pole: "elektrická trakce". Pokud pro Vás není ani jedna z níže uvedených knihoven dostupná, obraťte se na svou nejbližší knihovnu, která Vám zprostředkuje zapůjčení titulu přes meziknihovní výpůjční službu.
1. BEK, Jindřich. Atlas lokomotiv. Sv. 2, Motorová a elektrická trakce. 1. vyd. Praha : Nakl. dopravy a spojů, 1971. 124 s.
UOG001 [Městská knihovna Ústí nad Orlicí]
2. CIBULKA, Josef a kol. Elektrické lokomotivy. [1], Textová část : Učební text pro 3. roč. stř. prům. škol stud. oboru 101-03/2 - elektrická trakce a elektroenergetika v dopravě. 1. vyd. Praha : Nadas, 1963.126, [1] s.
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. PK-N-0007.237,1, 4-0509.628,1
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. II 320.225
PNA001 [Studijní a vědecká knihovna Plzeň] -- sign. 927506-1
3. DANZER, Jiří. Elektrická trakce I. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, Elektrotechnická fakulta, 2000. 198 s.
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
ABA013 [STK Praha] -- sign. F 20268
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 4-1073.516
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice]
HKA001 [Studijní a vědecká knihovna Hradec Králové] -- sign. I-746 782
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. S II 838.892
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 254499
4. DANZER, Jiří. Elektrická trakce II. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, Elektrotechnická fakulta, 2001. 74, 49, 49 s.
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
ABA013 [STK Praha] -- sign. F 20268/2
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 3-1093.207
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice]
HKA001 [Studijní a vědecká knihovna Hradec Králové] -- sign. I-751 459
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. S II 841.943
OSD002 [VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.] -- sign. 254499
5. DANZER, Jiří. Elektrická trakce III. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 2003. 79, 45 s.
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
ABA013 [STK Praha] -- sign. F 20979
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 3-1119.391
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice]
HKA001 [Studijní a vědecká knihovna Hradec Králové] -- sign. I-756 310
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. J 200917/III
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. S II 845.533
OSA001 [Moravskoslezská vědecká knihovna Ostrava] -- sign. H 70.218
PND003 [ZČU - Knihovna Bory Plzeň] -- sign. TEC S66598/3
6. DANZER, Jiří; ŠAŠEK, Jiří. Elektrická trakce IV. 1. vyd. Plzeň : Západočeská univerzita, 2007. 68, 65 s.
ABA001 [NK ČR Praha] -- prezenčně
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. 4-1195.567
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice]
HKA001 [Studijní a vědecká knihovna Hradec Králové] -- sign. B1-907
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. J 254580
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. 2-007.983
OSA001 [Moravskoslezská vědecká knihovna Ostrava] -- sign. H 79.222
PNA001 [Studijní a vědecká knihovna Plzeň] -- sign. 392A27095-4
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem] -- sign. IN141144/IV
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
23.12.2008 10:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu