Salvator Dali
Text dotazu
Dobrý den,
prosím o soupis literatury, ze které je možno čerpat pro seminární práci na téma Salvador Dali
Odpověď
Dobrý den,
soupis literatury neboli rešerši k danému tématu provádíme na písemnou objednávku a jedná se o placenou službu,
http://www.nkp.cz/sluzby/reserse a http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/knihy-a-clanky-na-vybrane-tema.
Na Váš dotaz můžeme pouze uvést příklady záznamů o literatuře z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz,
záložka Katalogy a databáze.
-
[Č.záznamu: 001294467]
Salvador Dalí : 1904-1989 / Gilles Néret ; [z anglického originálu ... přeložila Jana Horynová]. -- Vyd. 1.. -- Praha : Slovart ; Köln : Taschen, 2003. -- 96 s. : il. (převážně barev.)
-
[Č.záznamu: 001699216]
Salvador Dalí : život a dílo / Frank Weyers ; [z anglického vydání ... přeložil Libor Hofman]. -- Vyd. 1.. -- [Praha] : Slovart, 2006. -- 95 s.
-
-Č.záznamu: 002472268]
The life and masterworks of Salvador Dalí [elektronický zdroj] / Eric Shanes.. -- Rev. and updated 2nd ed.. -- New York : Parkstone International, c2010. -- 255 p. : col. ill.
Přístup k papírovým i elektronickým zdrojům je s platnou průkazkou čtenáře Národní knihovny, http://www.nkp.cz/sluzby/chci-sluzbu/stat-se-ctenarem.
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.12.2013 13:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu