rytmická gymnastika
Text dotazu
Dobrý den. chtěla jsem se zeptat na seznam knih,
které bych mohla použít na téma bakalářské práce - rytmická gymnastika a
její využití ve školní tv.
Odpověď
Dobrý den,
na internetové adrese Národní knihovny ČR, http://www.nkp.cz , záložka Katalogy a databáze si můžete vyhledat literaturu v katalogu NK ČR - bázi NKC (http://aleph.nkp.cz/cze/nkc ). Zadáním klíčových slov do vyhledávacího formuláře, např. rytmická gymnastika (20 záznamů), gymnastika,tělesná výchova, aj.Uvádíme příklady literatury vyhledané zadáním klíčových slov "rytmická gymnastika" :
[Č.záznamu: 001785684]
Rytmická, pohybová a taneční výchova mladšího žactva : deset lekcí pro začínající pedagogy / Jiří Lössl ; [ilustrace Jan Švec]. -- 1. vyd.. -- Praha : NIPOS-ARTAMA, Národní informační a poradenské středisko pro kulturu ve spolupráci s "my", sdružením pro taneční a pohybové divadlo Praha, 2007. -- 93 s.
[Č.záznamu: 000285987]
Rytmická gymnastika v živote moderného človeka / Jana Kolníková, Eva Hoffstädterová. -- Bratislava : Šport, 1989. -- 67 s. :
[Č.záznamu: 000038180]
Rytmickogymnastické a taneční směry v rekreační tělesné výchově a sportu : stretching, aerobní cvičení, break dance, jógová cvičení, belly dance : skripta pro posl. fak. tělesné vých. a sportu / Eva Blahušová ; fotogr. Václav Sýkora. -- dotisk [1. vyd.]. -- Praha : Univerzita Karlova, 1987. -- 108 s.
Podmínkou pro výpůjčku knih je průkaz čtenáře NK ČR, http://www.nkp.cz/pages/page.php3?nazev=Pro_uzivatele_a_navstevniky&submenu2=16 .
Obor
Tělesná výchova a sport. Rekreace
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
19.10.2011 09:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu