Rybníkářství na Moravě a ve Slezsku
Text dotazu
Dobrý den,
potřebovala bych vědět, jestli je u Vás možné zapůjčit knihu
"Rybníkářství na Moravě a ve Slezsku", autor Rudolf Hurt, rok vydání 1960,
popřípadě jiné tituly týkající se stejného tématu (hlavně pokud jde o
historii rybníkářství Brněnského kraje).
Odpověď
Vážená paní,
Hurtovy Dějiny rybníkářství na Moravě a ve Slezsku ve fondu máme, na signatuře: 4-0447.794, 1., 2. díl se půjčují domů, ale první díl je
v současnost nezvěstný, na signatuře: 4-0447.796, 1., 2. díl se půjčují
do studovny (knihu mají též na Filofozické fakultě a Přírodovědné fakultě Masarykovy univerzity v knihovně).
Rybníkářství na Vyškovsku je sedmistránkový separát ze Zpráv
Okresního vlastivědného muzea ve Vyškově 1957 a půjčuje se do
studovny, ostatni dvě knihy se půjčují domů:
__________________
Dejiny rybnikarstvi na Morave a ve Slezsku.
Dil 1 -- Ostrava, 1960. Sign: 4-0447.794,1
Sysno: 000129424 NKC?: 000129424
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000129424&local_base=MZK01
__________________
Dejiny rybnikarstvi na Morave a ve Slezsku.
Dil 2. -- Praha, 1960. Sign: 4-0447.794,2
Sysno: 000129426 NKC?: 000129426
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000129426&local_base=MZK01
__________________
Rybnikarstvi na Vyskovsku / Rudolf Hurt. -- Vyskov : Okresni vlastivedne museum, 1957. -- 7 s.. Sign: X-0395.293
Sysno: 000318909 NKC?: 000318909
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000318909&local_base=MZK01
__________________
Nase rybniky a prehradni jezera / text napsal Alois Mika ; fotografie Slava Stochl. -- 1. vyd.. -- Praha : Orbis, 1963. -- 255, [3] s. ;. Sign: PK-0032.548
Sysno: 000443252 NKC?: 000443252
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000443252&local_base=MZK01
__________________
Kdyz merickove, rybnikari a trhani krajem tahli / Josef Hons ; il. Jan Javorsky. -- 1. vyd.. -- Praha : Mlada fronta, 1961. --
305 s.. Sign: PK-0027.496
Sysno: 000060357 NKC?: 000060357
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000060357&local_base=MZK01
Obor
Biologické vědy
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
20.01.2011 14:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu