Rozvojová pomoc EU
Text dotazu
Vývoj pomoci EU27 rozvojovým zemím. Konkrétní
číselná data, kolik plyne z rozpočtu eu do rozvojových zemí za období 2000
- 2010.
Odpověď
Dobrý den,
doporučuji vám obrátit se na Evropský dům v Praze, kde byste měla najít celou škálu dokumentů a dalších zdrojů k vašemu tématu.
Internetové zdroje:
https://czechia.representation.ec.europa.eu/index_cs
https://www.ptejteseknihovny.cz/dotazy/rozvojova-politika-eu
https://ec.europa.eu/eurostat/web/main/home
https://euroskop.cz/evropska-unie/eurozona/zakladni-informace-o-eurozone/
Literatura:
Zemanová, Štěpánka: Human rights, democracy and good governance : the essential elements of EU development assistance?. Faculty of International Relations Working papers, ISSN 1802-6591 ; 10/2007 = Working papers Fakulty mezinárodních vztahů ; 10/2007 Praha : Oeconomica, 2007.
Adamcová, Lenka: Rozvojová ekonomika :Vybrané problémy II. Praha : Vysoká škola ekonomická, 2002. ISBN 80-245-0462-6 (brož.).
Závěrečné práce
Němečková, Tereza: Rozvojová politika EU - nové přístupy a směry [elektronický zdroj] . Doktorská disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2007.
Svoboda, Štěpán: Rozvojová politika EU: dimenze a světový kontext. Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007.
Ševčíková, Kateřina: Rozvojová politika Evropské unie. Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
18.01.2012 14:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu