rozloha náměstí
Text dotazu
PLOCHA HAVLÍČKOVA NÁMĚSTÍ V HAVLÍČKOVĚ BRODĚ A
HUSOVA NÁMĚSTÍ V POLNÉ U JIHLAVY V M2
Odpověď
Dobrý den,
bohužel velká část relevantní literatury k tématu je v současné době v Národní knihovně ČR z důvodu rekonstrukce skladiště nedostupná.
Jedná se především o publikace:
* KUNC, Vladimír. Havlíčkův Brod : portrét města = a portrait of the town = ein Porträt der Stadt. Havlíčkův Brod : Fotoateliér Video-foto-Kunc, 2009.
* NOCAR, Pavel. Havlíčkův Brod : ohlédnutí za minulostí našeho města. [Havlíčkův Brod : Pavel Nocar], 2008. ISBN 978-80-254-2026-3.
* KUNC, Vladimír. Havlíčkův Brod : genius loci. 1. vyd. Havlíčkův Brod : Fotoateliér Video-foto-Kunc, 2005.
* PRCHAL, Jan. Polná. 1.vyd. Polná : Linda, 2010. ISBN  978-80-254-9371-7.
Z dokumentace k revitalizaci Havlíčkova náměstí, která je dostupná volně na internetu (https://www.muhb.cz/projektova-dokumentace/ds-27793/archiv=0), je možné vyčíst, že náměstí by mělo mít rozlohu kolem 10000 m2.
Rozlohu hlavního náměstí v Polné uvádí např. kniha: POIMON, František. Polná : popis dějepisný, místopisný a statistický. Polná : Romance, 1991. Jedná se ovšem o starší publikaci (první vydání vyšlo v roce 1897) a rozloha je zde uvedena v arech. Uvedené číslo je 174'619 arů (či 3 jitra nebo 551 sáhů).
Se svým dotazem se zkuste obrátit přímo na Krajskou knihovnu Vysočiny, Havlíčkův Brod (http://www.kkvysociny.cz/).
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
01.03.2012 14:47
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu