Rozbor problematiky pretavovania zliatin kovov a jeho vplyvu na vlastnosti materiálu
Text dotazu
Chcem Vás poprosiť, o zaslanie bližších informácií k teórí pretavovania zliatin kovov. A by ste mohli, tak nejakú literatúru alebo mi poskytnúť internetové stránky k danej problemetike.
Odpověď
K uvedené problematice se vztahuje tato česká monografie z fondu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje: PETRMAN, Ivo a kol. Teorie a praxe elektrostruskového přetavování ocelí a slitin : určeno studentům vysokých škol hutního směru. 1. vyd. Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1966. 179 s. - signatura Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje 164429 . Další monografie vztahující se obecně k metalurgii naleznete v katalozích SVK PK: elektronický katalog knihovny je dostupný na http://aleph.svkpl.cz/F a lístkový katalog na http://katif.svkpl.cz/nris.
Dále Vám zasíláme výběr statí z českého odborného tisku na téma metody VOP, VIP a ESP:
BALVAR, Antonín a kol. Elektrostruskové a obloukové vakuové přetavování ocelí 13030 A Cr2NiMoV. In Sborník vědeckých prací Vysoké školy báňské v Ostravě : řada hutnická. Sv. 2-3. Ostrava : 1967, s. 355-366. - sborník je ve fondu Ústřední knihovny Vysoké školy báňské a Technické univerzity Ostrava, signatura 15853
Bůžek, Zdeněk a kol. Porovnání vlivu elektrostruskového a obloukového vakuového přetavování na vlastnosti oceli. In Sborník vědeckých prací Vysoké školy báňské v Ostravě : řada hutnická. Zvláštní číslo. Ostrava : 1967, s. 97-110. - signatura Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje 169167
HLINĚNÝ, Jaroslav. Laboratorní zařízení pro elektrostruskové přetavování. In Sborník vědeckých prací Vysoké školy báňské v Ostravě. Sv. 3. Ostrava : 1965, s. 467-470. - sborník je ve fondu Ústřední knihovny Vysoké školy báňské a Technické univerzity Ostrava, signatura 15853
KAŠÍK, Ivan a DOKSANSKÝ, Stanislav. Současný stav vývoje a využití elektrostruskového přetavování ocelí a slitin v ČSSR. In Sborník vědeckých prací Vysoké školy báňské v Ostravě : řada hutnická. Zvláštní číslo. Ostrava : 1967, s. 85-96. - signatura Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje 169167
Jelikož služba Ptejte se knihovny neslouží k objednávání rešerší, nabízíme Vám rešeršní služby, viz. http://www.svkpl.cz/bis2.htm#resersni_sluzby, jedná se o placenou službu poskytovanou speciální studovnou Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje, viz. ceník http://www.svkpl.cz/cenik.htm#spec.
Obor
Fyzika a příbuzné vědy
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
06.12.2007 16:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu