Rorschachův test
Text dotazu
Dobry den,chcela by som sa opytat ci mi neviete poradit kde by som mohla najst rorschacov test?
Odpověď
Dobrý den,
nabízíme Vám několik publikací týkající se Rorschachova testu:
Rorschachova metoda : pracovní příručka. -- 1. vyd.. -- Brno : Ústav psychologického poradenství a diagnostiky, 2004. -- 24 s. ; 29 cm
Rorschachův test / Karel Křepelka ; [obálka a ilustrace Milivoj Husák]. -- Brno : Proglas, 1995. -- 67 s. ; 21 x 14 cm
Rorschach a projektivní metody : ročenka České společnosti pro Rorschacha a projektivní metody. -- Praha : MSD ve spolupráci s Českou společností pro Rorschacha a projektivní metody, 2005-2007. -- 3 sv.
http://www.rorschach.cz/
http://www.rorschach.com/
http://www.rorschach.org/
http://cs.wikipedia.org/wiki/Rorschach%C5%AFv_test
Obor
Psychologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
10.12.2008 12:46
Anonym píše:
Čtvrtek 15.11.2018 20:29
Pro ostatní, kteří se rorschachův test zajímají: http://rorschach.wz.cz Jedná se o vyvrácený způsob diagnostiky
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu