Renovace nábytku
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych Vás požádat o tipy na tištěné publikace, které se zabývají opravami, renovací či restaurováním dřevěného nábytku - techniky, postupy, návody k domácím amatérským opravám. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme Vám několik záznamů o knihách z báze NKC Národní knihovny (http://aleph.nkp.cz/F/)  , které se zabývají opravami nábytku :
-[Č.záznamu: 002145778]
Restaurování a opravy nábytku / Billy Cook ; fotografie John Freeman ; [z anglického originálu ... přeložil Ladislav Ptáček]. -- 2. vyd.. -- Čestlice : Rebo, 2010. -- 256 s.
-[Č.záznamu: 000891879]
Restaurování nábytku / Harald Miles ; [z německého originálu ... přeložila Helena Pokorná]. -- 1. vyd.. -- Čestlice : Rebo, 2002. -- 80 s.
-[Č.záznamu: 001712582]
Císařský nábytek a jeho restaurování / [text Petr Severa ; fotografie Jaroslav Kučera a archiv Gema Art]. -- Vyd. 1.. -- [Praha] : Gema Art, c2006. -- 141 s.
-[Č.záznamu: 000412528]
Nábytek-údržba, opravy a úpravy / Stanislav David, František Kadleček. -- 1. vyd.. -- Praha : SNTL, 1977.
-[Č.záznamu: 001315197]
Praktický domácí kutil. -- Ostrava : Knižní expres, 2004. -- 313 s
-[Č.záznamu: 001089476]
Kutil : udělej si sám : praktický pomocník a rádce pro dům, byt a zahradu. -- Praha : Patrix, 2002-2003. Online verze : http://www.uss.cz/
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.12.2013 14:15
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu