Regulace výherních hracích automatů
Text dotazu
Dobrý den, zpracovávám seminární práci na téma
Regulace výherních hracích automatů na území hlavního města Prahy a chtěla
bych Vás poprosit o nějaký možný zdroj(pokud tedy nějaký existuje), ze
kterého bych mohla čerpat informace.
Odpověď
V uvedeném seznamu najdete literaturu a odkazy na internetové zdroje, které
se zabývají problematikou provozování a regulace výherních hracích automatů
a také důsledků, které přinášejí v sociální oblasti. Čerpat budete muset
převážně ze zdrojů, které poskytuje internet, protože žádná ucelenější
studie zřejmě zatím nebyla napsána.
Literatura:
Metodická příručka k povolovacímu procesu, kontrole provozu a k vyúčtování
provozu výherních hracích přístrojů. Praha : Ministerstvo financí České
republiky, 2009.
Prunner, Pavel: Psychologie gamblerství, aneb, Sázka na štěstí. Plzeň :
Vydavatelství a nakladatelství Aleš Čeněk, 2008.
Kasal, Ivo: Provozování výherních automatů. Praha, Japa 1995. - není ve
fondu knihovny VŠE
Kasal, Ivo: Výherní automaty: průmysl i zábava: 100 let historie v USA.
Praha, Olympia 1999. - není ve fondu knihovny VŠE
Internetové zdroje:
http://magistrat.praha-mesto.cz/
http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/xsl/loterie.html
http://domaci.ihned.cz/c1-38553570-v-cesku-je-vice-hernich-automatu-nez-v-cele-eu-rikaji-lidovci
http://spravni.juristic.cz/94133
http://www.financninoviny.cz/zpravy/obce-i-mesta-budou-mit-pravomoc-regulovat-hazard/463018
http://magistrat.praha-mesto.cz/76347_Praha-zavede-tri-principy-regulace-vyhernich-hracich-automatu
http://novotnak.blog.idnes.cz/c/133646/Uz-zase-chcete-regulaci-dusledku-lecit-pricinu.html
http://www.mateslovo.cz/2009/06/mate-slovo-mohou-hraci-automaty-a-videoterminaly-prinest-cloveku-stesti/
http://74.125.77.132/search?q=cache:REpVYtDFkAQJ:st.vse.cz/~XPECM17/IZI215.doc
+regulace+hrac%C3%ADch+automat%C5%AF&cd=13&hl=cs&ct=clnk&gl=cz
http://skoly.praha-mesto.cz/parent5074/75277_Praha-zacne-regulovat-pocet-vyhernich-hracich-automatu
http://www.profit.cz/clanek/radnice-broji-proti-gamblerstvi.aspx
http://www.praha1.cz/cps/napsali-o-nas-6101.html
http://www.finexpert.cz/Zakony/Novy-zakon-o-loteriich-navrh-zprisni-provozovani-her/sc-20-sr-1-a-3290/default.aspx
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/138241-kvuli-patologickemu-hracstvi-se-v-cr-leci-az-1000-lidi-rocne.html
http://magistrat.praha-mesto.cz/75154_V-Praze-skonci-zlate-casy-vyhernich-hracich-automatu
http://www.praha.eu/jnp/cz/home/zivot_v_praze/bezpecnost/podepiste_petici_proti_hazardu.html
http://www.bene.cz/gamebase/
http://www.obcaneprotizavislostem.cz/news/co-budou-delat-hraci-na-automatech-po-regulaci-/
http://zpravy.idnes.cz/praha-je-v-hazardu-horsi-nez-las-vegas-tvrdi-primator-bem-pkb-/praha.asp?c=A100414_150345_praha_nos
http://www.dvorek.eu/clanek/23531
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
23.04.2010 12:19
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu