Regionální periodika okresu Hradec Králové
Text dotazu
Dobrý den, ráda bych se informovala, jaké lokální časopisy vč. historických vycházely a vychází v okrese Hradec Králové.
Odpověď
Regionálních periodik v okrese Hradec Králové vycházelo a vychází opravdu nepřeberné množství a není v našich silách Vám je zde všechny vypsat. Podrobný výčet novin a časopisů vycházejících ve východních Čechách v letech 1650 - 1945 byste našla v knize  Malina, Jiří - Lesák, Vladimír. Bibliografie novin a časopisů východních Čech v letech 1650-1945.  1. vyd. Hradec Králové : Vysoká škola pedagogická, 1998. 80 s. Dále můžete nahlédnout do publikace Katalog periodik nevládních neziskových organizací působících v regionu Hradec Králové.  1. vyd. Hradec Králové : Občanské poradenské středisko, 2001. 51 s. ISBN 80-902749-3-5. Podrobný výčet regionálních periodik ve fondu Studijní a vědecké knihovny v Hradci Králové naleznete v tomto článku: Novotná, Ivana, Vavrová, Blanka. Regionální periodika ve fondech SVK. In: U nás, 10.10.2005, Roč. 15, č. 3, s. [6-13]. Všechny tyto publikace jsou k dispozici v naší knihovně. Otevřeno máme od pondělí do pátku od 9:00 do 18:00 a v sobotu od 8:00 do 12:00.
V příloze Vám také zasílám seznam regionálních periodik z našich fondů, v závorce jsou uvedené ročníky, které zde máme k dispozici. Dále Vám posílám seznamy regionálních periodik, které již zpracovaly kolegyně jako registrované dotazy.
Obor
vse
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
07.05.2012 14:05
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu