question about Franz Bardon 's biography
Text dotazu
hello,
i should like to know the authentic life of Franz Bardon (1909/1958, Opava) during the years 1935/1939...
thanks in advance
friendly yours
Odpověď
Dear Sir od Madam,
we searched for the books of/about František Bardon and we found out both some books about magic and autobiographical books. František Bardon was very famous magician and a healer. He wrote some books about magical practice  and textbooks. There are also available Bardon´s autobiographical novel called Frabato and the book of Lumír Bardon called Vzpomínky  na Františka Bardona (The memories of František Bardon) in the National Library of the Czech Republic:
BARDON, František. Frabato: autobiografický román. Překlad Otilie Votavová. 2., dopl. vyd. Praha: Chvojkovo nakladatelství, 1998. 141 s. ISBN 80-86183-07-6. - original written in German BARDON, Lumír a M. K.. Vzpomínky na Františka Bardona. Praha: Chvojkovo nakladatelství, 2009. 121 s. ISBN 978-80-86183-58-9.
Unfortunately the books don´t mention explicitly the period between 1935-1939.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
Ostrava-město
Knihovna
Datum zadání dotazu
04.09.2017 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu