Prostějovská periodika v roce 1927
Text dotazu
Pro určení sídla firmy bratří Filipových, kteří jistě inzerovali v místním
tisku, potřebuji zjistit jaké noviny(zda vůbec nejaké)vycházely v
Prostějově roku 1927, a ve které knihovně bych je mohl prostudovat. Předem
mnohokrát děkuji.
Odpověď
Prostějovské noviny z roku 1927 ve fondu Vědecké knihovny Olomouc:
Hanácké listy, signatura III 68.675
Hlas lidu, sign. III 57.037
Hlasy z Hané, sign. III, IV 55.487
Rozvaha, sign. III 76.895
Olomoucko, sign. III 78.107
Deutsche Stimmen aus Mahren, sign. III 55.488
Selská stráž, sign. III 58.914
Stráž lidu, sign. III 72.501
Stráž na Hané, sign. III 62.732.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
10.01.2008 11:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu