Prosím o etymologii slova kočovný, kočovat, kočovník
Text dotazu
Prosím o etymologický výklad slova kočovný, kočovat, kočovník
Odpověď
Dobrý den,
posílám odkaz, ve kterém najdete odpověď na Váš dotaz.
https://www.zakulisislov.cz/kocar/
Knihy o zákulisí slov doporučuji i k další četbě, najdete tam spoustu zajímavostí.
Novotný, Michal: Zákulisí slov, Motto, 2003. (ISBN 80-7246-162-1)
Novotný, Michal: Zákulisí slov podruhé, Motto, 2004. (ISBN 80-7246-256-3)
Novotný, Michal: Zákulisí slov do třetice, Motto, 2006. (ISBN 80-7246-304-7)
Obor
Antropologie, etnografie
Okres
--
Knihovna
Knihovna Filozofické fakulty UK
Datum zadání dotazu
16.03.2021 17:10
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu