prosím, máte knihu Jednodenní chirurgie , Stanislav Czudek k zapůjčení
Text dotazu
kniha Jednodenní chirurgie od MUDr. Czudka z roku 2009
Odpověď
Dobrý den,
odpovídáme na Váš dotaz položený prostřednictvím služby Ptejte se knihovny dne 16.12.2016.
Vámi poptávaný titul (CZUDEK, Stanislav a kol. Jednodenní chirurgie = One-day surgery: se souborem vybraných miniinvazivních operací na DVD. Vyd. 1. Praha: Grada, 2009. 126 s. ISBN 978-80-247-1786-9.) je ve fondu SVK PK dostupný a je možné si jej vypůjčit k absenčnímu studiu.
Je v SVK PK evidován pod signaturou 391A61794 a umístěn ve volném výběru (2. patro SVK PK) pod třídníkem MDT (mezinárodního desetinného třídění) 617. Vlastníte-li celoroční průkaz do SVK PK, můžete si jej vypůjčit absenčně, s jednodenním průkazem ho můžete studovat na místě.
Použité zdroje
elektronický katalog SVK PK; Souborný katalog ČR
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
16.12.2016 19:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu