Prosba o možnost zapůjčení ISBN 978-80-7308-468-4
Text dotazu
Chtěla bych si prostudovat publikaci - viz níže, jak lze zapůjčit ?
• Zápas o východní Středomoří: zahraniční politika Spojených států amerických vůči Řecku a Turecku v letech 1945–1953. Praha: Filozofická fakulta Univerzity Karlovy, 2013. 252 s. ISBN 978-80-7308-468-4.
Odpověď
Dobrý den,
Knihovna FF UK v současné chvíli funguje systémem Click and collect.
1. Pokud jste studentem/kou nebo zaměstnancem/kyní UK nebo máte kartičku externího uživatele, můžete si knihu bez problémů online objednat a následně vyzvednout v jedné ze 3 spádových knihoven (Knihovna Jana Palacha, Knihovna Celetná a Knihovna Šporkova paláce), a to vždy v úterý, středu a čtvrtek po obdržení potvrzujícího e-mailu.
2. Pokud nejste v žádné knihovně UK registrován/a, bude to asi asi problém a bude nutné si kartičku externího uživatele zařídit. Bohužel netuším, jak kartové centrum v době Covidové funguje. Zkuste se jich prosím dotázat telefonicky: https://cuni.cz/UK-3249.html
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Praha
Knihovna
Datum zadání dotazu
18.01.2021 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu