Promítání filmu Forrest Gump v kině Crystal Česká Lípa v dubnu 1995
Text dotazu
Dobrý den,
obracím se na Vás se zvláštním dotazem. V dubnu 1995 jsem se seznámil se svou manželkou. Nemůžeme se shodnout na přesném dni. Moc by nám pomohlo, kdybychom věděli, ve kterých dnech kino Crystal Česká Lípa promítalo v dubnu 1995 americký film Forrest Gump.
Vím, je to dávno a asi se to už nedá zjistit. Ale naděje umírá poslední 🙂 Určitě to bylo zveřejněno v Českolipském deníku, možná v Českolipských novinách či kulturním zpravodaji...
Děkuji
Odpověď
Dobrý den, je nám moc líto, ale tiskoviny s programem kina z dubna 1995 se nenachází v našem fondu, a jak jsem zjišťovala, ani ve fondu nějaké jiné knihovny. Bohužel, Českolipské noviny začaly zřejmě vycházet až v listopadu 1995. Zpravodaj Česká Lípa skončil v roce 1991. Periodikum Názor skončil v roce 1994.
Zkuste oslovit přímo kino Crystal, snad budou mít archiv. Případně Státní okresní archiv Česká Lípa, kde by mohly se nacházet tiskopisy českolipského kulturního programu.
Použité zdroje
Souborný katalog Národní knihovny Praha
On-line katalog Městské knihovny Česká Lípa
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Česká Lípa
Knihovna
Městská knihovna Česká Lípa
Datum zadání dotazu
27.02.2023 15:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu