Progresívní daňový systém
Text dotazu
Potřebovala bych doporučit konkrétní literaturu,
kde bych mohla získat podklady k tématu Progresivní daňový systém.
Odpověď
Zasílám seznam vybrané literatury a dalších zdrojů k tématu "Progresívní
daňový systém":
Vančurová, Alena: Daňový systém ČR 2008 aneb učebnice daňového práva.
Praha, VOX 2008.
Kubátová, Květa: Daňová teorie a politika. Praha, Aspi 2003.
Kubátová, Květa: Optimalizace daňového systému. Praha, Eurolex 2004.
Loužek, Marek: Rovná daň. Praha, CEP 2002.
Basham, P.: Rovná daň - principy a otázky. Praha, CEVRO 2001.
Musgrave, R. A.: Veřejné finance v teorii a praxi. Praha, ManagementPress
1994.
Pudil, P.: Zdanění a efektivnost. Praha, Eurolex Bohemia 2004.
Široký, J.: Daňové teorie s praktickou aplikací. Praha, Beck 2003.
Kubátová,K.: Mají současné daňové systémy alternativu?  In.: Acta
Oeconomica Pragensia, 1999, roč. 7, č. 7, s. 444-454.
Zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů
http://business.center.cz/
http://petrmach.cz/cze/rubrika.php?ID=4
http://www.sagit.cz/pages/uvod.asp?cd=2&typ=r
http://cepin.cz/cze/index.php
http://www.finance.cz/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
15.01.2009 12:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu