Program Leader ČR
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se informovat o literatuře, která se zabývá programem LEADER ČR, nejlépe aktuálního roku. Děkuji
Odpověď
Dobrý den, naše Zemědělská a potravinářská knihovna má ve fondu například tyto knihovní jednotky:
Číslo záznamu :         1
Údaje o názvu      Zvláštní zaměření : správa v rámci programu Leader+ / redakční rada
Evropská observatoř venkovských studií
Nakladatel. údaje   Lucemburk : Úřad pro úřední tisky, 2007
Údaje fyzic.popisu  57 s. : il., map.
Číslo záznamu :         2
Údaje o názvu      Politika rozvoje venkova EU na období 2007-2013
Nakladatel. údaje   Lucemburk : Úřad pro úřední tisky Evropských společnství, 2007
Údaje fyzic.popisu  21 s. : il.
Číslo záznamu :         3
Údaje o názvu      Výběr osvědčených postupů programu Leader+ / redakční rada Evropská
observatoř venkovských oblastí
Údaje fyzic.popisu  103 s. : il., map.
Číslo záznamu :         4
Údaje o názvu      Realizace programu Leader ČR v letech 2004-2006
Nakladatel. údaje   Praha : Ministerstvo zemědělstvi, 2006
Údaje fyzic.popisu  44 s. : il.
Číslo záznamu :         5
Údaje o názvu      Přístup Leader : základní příručka
Nakladatel. údaje   Lucemburk : Úřad pro úřední tisky Evropských společnství, 2006
Údaje fyzic.popisu  23 s. : il.
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
09.10.2008 14:29
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu