program LEADER ČR
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se informovat o literatuře, která se zabývá programem LEADER ČR, nejlépe aktuálního roku.
Odpověď
Dobrý den, informace o programu LEADER ČR můžete získat v těchto publikacích, které jsou kromě první uvedené dostupné v NK ČR:
ČEPELKA, Oldřich. Iniciativa Evropské unie : Leader pro rozvoj venkova. 1.
vyd.. Praha : Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, 2001. 116 s.
Kniha je dostupná v těchto knihovnách:
* AV ČR - Ústav státu a práva Praha; sign.B 2679
* Krajská vědecká knihovna Liberec; sign. B 45699
* VŠB - TU Ostrava - Ústřední knih.; sign. 258114
* ZPK - ÚZPI Praha; sign. C37736/2001/14
ČEPELKA, Oldřich a kolektiv. Místní partnerství a rozvoj venkova : (příprava na iniciativu LEADER). Vyd. 1.. Liberec : Omega, 2004. 88 s. ISBN 80-902376-5-7.
Realizace programu LEADER ČR v letech 2004-2006. Praha : Ministerstvo zemědělství, 2006. 44 s. ISBN 80-7084-567-8.
Další informace o tomto programu naleznete v následujících internetových
zdrojích:
http://www.businessinfo.cz/cz/rubrika/program-leader-cr/1001045/
- zde naleznete mnoho informací a odkazů, které se váží k problemactice programu LEADER ČR
- na webových stránkách ministerstva zemědělství jsme nalezli tyto odkazy, aktuální pro současné dotační období:
http://www.mze.cz/Index.aspx?ch=74
http://www.mze.cz/Index.aspx?tm=1&deploy=2307&typ=2&ch=74&ids=2969&val=2969
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.10.2008 16:29
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu