Produkce a ošetření osiva obilnin
Text dotazu
Dobrý den, sháním českou nebo zahraniční literatru ať už přeloženou nebo v cizím jazyce k tématu: produkce a ošetření osiva obilnin v systému ekologického zemědělství s přihlédnutím na pšenici setou a dále klady a zápory používání certifikovaného a farmářského osiva.
Odpověď
Dobrý den,
vašeho tématu by se mohly týkat tyto knihy:
Volba druhu a odrůdy pšenice v ekologickém zemědělství : certifikovaná
metodika / Petr Konvalina ... [et al.].  -- 1. vyd..  -- České Budějovice
: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2010.
-- 41 s. ; 21 cm. ISBN: 978-80-7394-230-4
Konvalina, Petr, 1980-
Pěstování pšenice seté v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi /
Petr Konvalina, Jan Moudrý.  -- 1. vyd..  -- České Budějovice : Jihočeská
univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2008.  -- 27 s. :
il. ; 21 cm. ISBN: 978-80-7394-131-4
Konvalina, Petr, 1980-
Šlechtění a hodnocení vhodnosti odrůd pšenice seté (Triticum aestivum L.)
pro ekologické a low input systémy hospodaření = (Breeding and variety
testing of bread wheat - Triticum aestivum L. for organic and low input
farming) : vědecká monografie / Petr Konvalina, Elisabeth Zechner, Jan
Moudrý.  -- 1. vyd..  -- České Budějovice : Jihočeská univerzita v Českých
Budějovicích, Zemědělská fakulta, 2007.  -- 131 s. : il. (některé barev.)
; 21 cm. ISBN: 978-80-7394-039-3 (
Ekologija semjan pšenicy.  -- Moskva, 1981.
Pokud potřebujete více záznamů knih či článků, jedná se již o zpracování rešerše, což je služba placená. Zkuste ještě prohledat katalog Zemědělské knihovny: https://kas.uzei.cz/.
Obor
Zemědělství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
10.04.2012 15:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu