Procento přijatých na Fakultu vojenského zdravotnictví
Text dotazu
Dobrý den, zajímalo by mě kolik uchazečů se v
minulých letech hlásilo na fakultu vojenského zdravotnictví na obor
zdravotnický záchranář a kolik jich bylo přijato.
Odpověď
Dobrý den,
Fakulta vojenského zdravotnictví Univerzity obrany zveřejňuje výsledky přijímacího řízení na stránce http://www.pmfhk.cz/Akademie/predpisy.htm. Za dostupné roky 2006-2009 jsme studijní obor zdravotnický záchranář nalezli pouze ve zprávě za rok 2009. Kompletní informace o počtu podaných přihlášek a počtu přijatých studentů v tomto oboru jsou uvedeny na webové stránce https://www.unob.cz/fvz/studium/Stranky/zpravyPR.aspx.
Podle informací uvedených na stránkách Univerzity obrany je studijní obor zdravotnický záchranář akreditován od 3.3.2008 (https://www.unob.cz/fvz/studium/Stranky/char_zamereni_studia_fakulta.aspx), v obdobném smyslu se o tomto oboru vyjadřuje i článek v MF Dnes (http://iforum.cuni.cz/IFORUM-7835-version1.pdf).
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
26.01.2010 12:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu