Problémy společnosti
Text dotazu
Prosím o zaslání odkazů na téma:
- konzumní společnost
- nesnášenlivost národní a náboženská
- osidlování a přelidňování
- planety a planetární problémy
- zásahy člověka do přírody
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu dotazu nabízíme tyto odkazy:
*konzumní společnost:
http://econnect.ecn.cz/index.stm?apc=zkzx9--&x=73892
http://www.isea-cz.org/?operation=display&id=248
sociologie.unas.cz/2003_2004/Masova_spolecnost.doc
http://www.darius.cz/jankeller/cl22.html
*nesnášenlivost národní a náboženská:
http://www.blisty.cz/art/22343.html
http://www.ped.muni.cz/wphil/studenti/sterba/hledani.htm
*osidlování a přelidňování:
http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?r=zahranicni&c=A040323_205913_zahranicni_pol
krauter.php5.cz/Epidemie%20blahobytu.pdf
*planety a planetární problémy:
http://www.blisty.cz/2005/12/29/art26306.html
http://www.blisty.cz/art/13733.html
http://www.kormidlo.cz/index.shtml?apc=c2a-_-_--&cat=3720
http://www.kip.zcu.cz/kursy/svt/svt_www/7_soubory/7.html
http://globalizace.ecn.cz/diskuse/read.php?f=5&i=94&loc=0&t=94
http://www.maturita.cz/referaty/search.asp
*zásahy člověka do přírody:
http://zpravy.idnes.cz/zahranicni.asp?r=zahranicni&c=A050330_203545_zahranicni_miz
http://www.reptilia.cz/horic.htm
http://referaty.superstudent.cz/ekologie/ovlivňovani-prirody-civilizaci-210.html
http://ekologie.ic.cz/text/priroda_mizi.html
*další
http://globalizace.ecn.cz/diskuse/read.php?f=5&i=613&t=613
http://zpravodajstvi.ecn.cz/
http://www.priroda.cz/clanky.php?sub=49
http://www.migraceonline.cz/
K vyhledání dalších pramenů můžete zkusit www.google.com, www.altavista.com či další české
nebo zahraniční vyhledávače uvedené na našich stránkách www.knihovna-uo.cz, sekce Odkazy.
Pokud máte zájem o odbornější pojednání, využijte zahraniční databáze nabízené např.
vědeckými či vysokoškolskými knihovnami.
Obor
Antropologie, etnografie
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Datum zadání dotazu
07.03.2008 10:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu