příručka NSH-30 - sklápěný návěs
Text dotazu
Můžete mi prosím poradit,kde mohu sehnat uživatelskou příručku
NSH-30 Traktorový hydraulicky sklápěný návěs s hnanou nápravou vydanou kolem roku 1960.
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za zaslání dotazu.
Co se týče katalogů knihoven, prohledala jsem Souborný katalog ČR, katalog NTK,
katalog Národního technického muzea, ale nikde jsem nenalezla Vámi požadovanou
příručku NSH-30 na traktorový hydraulicky sklápěný návěs. v Souborném
katalogu ČR (www.caslin.cz) lze najít publikace, které pojednávají o návěsech obecně.
Z prostředí volného internetu jsem zjistila, že sklápěcí návěs "NSH 30"
byl vyráběn v Brandýských strojírnách a slévárnách (provoz v Semici na Hané),
od roku 1968 se závod přestěhoval do Písečné v Jeseníku. Od roku 2005 vlastní výrobní
závod v Písečné firma WTC. Domnívám se tedy, že nejjednodušší pro Vás bude obrátit
se na firmu WTC, která by měla vlastnit veškerou dokumentaci k dříve vyráběným
výrobkům.
Níže přikládám přehled url odkazů (na fóra, firmy apod.), které jsem při svém
vyhledávání nalezla a jež by Vám mohly býti užitečné.
http://forum.farmweb.cz/viewtopic.php?f=122&p=44815
http://www.nasetraktory.cz/ - fórum
http://www.psp.cz/eknih/1960ns/stenprot/012schuz/s012015.htm
http://www.google.cz/#hl=cs&lr=lang_cs&q="NSH%30"&start=0&sa=N&fp=2213c8c2b7c634a7
http://www.agroweb.cz/zemedelska-technika/Tradicni-navesy-jsou-opet-na-trhu__s46x31983.html
http://www.avo.cz/databaze/avo221.php?Volba=425
http://www.wtc-pisecna.eu/
Snad Vám tato odpověď postačí, v případě jakýchkoliv dotazů, prosím, neváhejte
se na nás obrátit.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
20.12.2010 12:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu