Příjmy z cestovního ruchu
Text dotazu
1) Absolutně nejvyšších hodnot zaměstnanosti v
cestovním ruchu dosahují rozvojové země nebo rozvinuté tržní ekonomiky a
proč?
2) Mezi 10 nejvýznamnějších zemí exportu služeb cestovního ruchu ve světové
ekonomice v roce 2020 budou dle odhadů patřit jaké země?
Odpověď
v jednotlivých internetových odkazech najdete čísla a komentáře k vašim
dotazům. Zdůvodnění je již na vás, k tomu není tato služba určena. Osobně
se domnívám, že prognostické výhledy vytvořené před 1-2 lety, budou
zhlediska současných událostí trochu problematické. Zároveň se omlouvám za
prodlení, způsobené větším množstvím dotazů a mou delší nemocí.
http://www.businessinfo.cz/cz/rubrika/teritorialni-informace-zeme/1000540/
http://unwto.org/
http://www.czechtourism.cz/files/statistiky/clanky/07_06_10_prvni_vysledky_roku_2010.pdf
http://www.cot.cz/data/cesky/00_05/5_stat_1.htm
http://www.vsopraha.cz/files/68/jpd3-nove-vyzvy-pro-rozvoj-cestovniho-ruchu-070607.pdf
http://www.geografickerozhledy.cz/galery/casopis/33-1163339179.pdf
http://www.ilo.org/global/lang--en/index.htm
http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/tourism/files/communications/communication2010_cs.pdf
http://dspace.upce.cz/bitstream/10195/38015/1/LacinaK_TendenceV%C3%BDvoje_2010.pdf
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
16.06.2011 12:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu