pretty maids
Text dotazu
pretty maids
Odpověď
Dobrý den, pokud hledáte informace k dánské heavy metalové skupině Pretty maids, můžete využít především internetové stránky, např.:
* http://www.prettymaids.dk/ - oficiální stránka
* http://en.wikipedia.org/wiki/Pretty_Maids
* http://www.diskografie.cz/pretty-maids/
* http://www.pretty-maids.de/
* http://www.metal-archives.com/band.php?id=1197
Další odkazy získáte pomocí jakéhokoliv internetového vyhledávače, např.
Google (http://www.google.com).
Informace k této skupině by se mohly objevit také v tištěných zdrojích:
1) CHRISTE, Ian. Ďáblův hlas - heavy metal : kompletní historie pro znalce. Praha : BB art, 2005. 401 s., [16] s. obr. příl. : il. (některé barev.), portréty, faksim. ; 24 cm. ISBN 80-7341-477-5.
2) JEFFREIS, Neil. Hard Rock & Heavy Metal : Encyklopedie od A do Z : Rock Warriors & Headbangin' Heroes!!!. Praha : Arcadia, 1994 (Havlíčkův Brod : Tiskárny Havlíčkův Brod). 255 s. : fotogr. ; 24 cm. ISBN 80-85812-06-1.
3) BUKSZPAN, Daniel. Heavy metal : encyklopedie. Praha : BB art, 2004. 300 s. : barev. il., portréty ; 29 cm. ISBN 80-7341-377-9.
4) BARTAS, Pavel. Rock & metal book : encyklopedie hard rocku a heavy metalu. Praha : Volvox Globator, 2005.  947 s. ; 21 cm. ISBN 80-7207-554-3.
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
18.06.2009 10:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu