Přeshraniční spolupráce v příhraničních oblastech
Text dotazu
Máte nějaké knihy na tému cezhraničná spolupráce v prihraničných oblastiach?
Odpověď
Dobrý den,
na toto téma máme např. tyto publikace:
Přeshraniční vlivy působící v českém pohraničí / František Zich (ed.).  --
Vyd. 1..  -- Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem,
2008.  -- 189 s. : barev. il. ; 23 cm.  -- (Acta Universitatis Purkynianae
; 147. Studia sociologica) ISBN: 978-80-7414-092-1 (brož.)
Jeřábek, Milan, 1956-
České pohraničí - bariéra nebo prostor zprostředkování? / Milan Jeřábek,
Jaroslav Dokoupil, Tomáš Havlíček a kolektiv.  -- Vyd. 1..  -- Praha :
Academia, 2004.  -- 296 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. (některé
barev.), mapy ; 24 cm. ISBN: 80-200-1051-3
Evropská integrace - česká společnost a krajina (20. : 2002 : Ústí nad
Labem, Česko) Pohraničí, přeshraniční spolupráce a euroregiony : sborník
tematického okruhu PSE : XX.jubilejní sjezd ČGS : Ústí nad Labem
28.-30.8.2002
/ Martin Balej, Milan Jeřábek (eds.).  -- Vyd. 1..  -- Ústí
nad Labem : Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, 2002.  -- 77 s. : il.,
mapy ; 21 cm..  -- (Sborník z XX. sjezdu ČGS) ISBN: 80-7044-412-6 (brož.)
Jetmar, Marek, 1976-
Cestovní ruch v příhraničních oblastech / Marek Jetmar.  -- Vyd. 1..  --
Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007.  -- 122 s. : il., mapy ; 30
cm. ISBN: 978-80-86578-65-1 (brož.)
Přeshraniční vlivy v českém pohraničí : (přeshraniční spolupráce v
pohraničí jako evropeizace zdola?) /
[editor František Zich].  -- V Ústí
nad Labem : Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, 2007.  -- 282 s. : il. ;
21 cm. ISBN: 978-80-7044-931-8 (brož.)  * 80-7044-931-8 (chyb.)
Obor
Sociologie
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
09.01.2013 13:13
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu