Překladatel Charaktery, aneb, Mravy tohoto století od Jeana de La Bruyere
Text dotazu
Prosím o sdělení p ř e k l a d a t e l e publikace: La Bruyére, Charaktery neboli mravy tohoto století; vydal Odeon 1972 Děkuji.
Odpověď
Uvedenou publikaci  Charaktery, aneb, Mravy tohoto století / Jean de La Bruyere. -- 1. vyd. -- Praha : Odeon, 1972. --  343, [3] s. ; 8° má Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje ve svém fondu pod signaturou 186814.
V příloze zasílám OCR převod naskenované tiráže zmiňované publikace. Jak vidno, překladatel uveden není. Lze se jen domnívat, že by to mohl být autor doslovu Otakar Novák.
JEAN DE LA BRUYÈRE CHARAKTERY
Přeloženo z francouzského originálu Les Caractères podle vydání Octavia Blondela v edici Collection des grands classi-ques français et étrangers s přihlédnutím k vydání Roberta Garapona v Classiqucs Garnier (Garnier Frères, 1962). Do­slov napsal Otakar Novák. Přebal a vazbu navrhl a gra­ficky upravil Milan Hegar. Vydal ODEON, nakladatelství krásné literatury a umění, n. p., jako svou 2931. publikaci v redakci krásné literatury. Praha 1972. Odpovědná redaktorka Alena Hartmanová. Vytiskla Státní tiskárna, n. p., závod 2, Praha 2. 19,66 autorských, 20,08 vydavatelských archů. Vydání první. 602 22 865. Náklad 3000 výtisků. 13/32. 01-111-72. Vázané 21,- Kčs
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
14.04.2008 13:57
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu