Překlad románu "Busman's Honeymoon" od Dorothy L. Sayers
Text dotazu
Dobrý den,
byl někdy do češtiny přeložen román "Busman's Honeymoon" od Dorothy L. Sayers? Pokud ano, je někde dostupný?
Předem moc děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
prohledali jsme několik katalogů a databází včetně bibliografického soupisu českého uměleckého překladu nebo internetových stránek, kde jsou uvedeny knižní série spisovatelů. Nikde však není veden záznam o tom, že by publikace byla někdy přeložena do českého jazyka, tudíž je možné ji pořídit nebo zapůjčit v knihovnách pouze v původním jazyce pod názvem Busman’s Honeymoon.
Použité zdroje
• OBEC PŘEKLADATELŮ. Databáze překladatelů. Online. [2024]. Dostupné z: http://databaze.obecprekladatelu.cz/. [cit. 2024-03-06].
• DILIA. Literární katalog. Online. [2024]. Dostupné z: https://www.dilia.cz/literarni-katalog. [cit. 2024-03-06].
• NÁRODNÍ KNIHOVNA ČR. Katalogy a databáze Národní knihovny. Online. [2024]. Dostupné z: https://aleph.nkp.cz/. [cit. 2024-03-06].
• MORAVSKÁ ZEMSKÁ KNIHOVNA V BRNĚ. Portál knihovny.cz. Online. [2024]. Dostupné z: https://www.knihovny.cz/. [cit. 2024-03-06].
• Wikipedia contributors, 'Busman's Honeymoon', Wikipedia, The Free Encyclopedia, 29 January 2024, 20:44 UTC, <https://en.wikipedia.org/w/[…]on&oldid=1200580776> [accessed 6 March 2024].
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
05.03.2024 19:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu