Přehled článků pro vyplacení autorských odměn od Dilie
Text dotazu
Zdravím a prosím o zaslání přehledu článků k žádosti o vyplacení autorské odměny od Dilie.
Autor: Miroslava Strakatá
Roky vydání: 2013-2015
Časopisy:
- Řízení školy
- Očekávané výstupy v praxi mateřské školy
- Nápadník pro MS
- Rádce předškolního vzdělávání
- Výběr z aktuálních školských témat
Ke článku je potřeba uvést: název, počet stran, rok vydání, název časopisu.
Odpověď
Dobrý den,
rádi bychom Vám při hledání článků pomohli, ale Váš požadavek nespadá rozsahem vypracování do rámce služby Ptejte se knihovny. Vyhledání můžeme provést jako rešeršní službu, která je zpoplatněna 100 Kč za půl hodiny práce (viz Ceník placených služeb a poplatků NK ČR - https://www.nkp.cz/sluzby/dulezite-odkazy/cenik/cenik#14).
Většina periodik, v nichž chcete vyhledat články autorky, je k dispozici v NK ČR nebo v jiné knihovně v ČR:
Časopis Řízení školy je dostupný k zapůjčení do studovny NK ČR (ročník 2015 ale není možné v současné době prohlížet z důvodu vazby periodika). Vydavatel nabízí online verzi, která je na webu dosažitelná po registraci (na 30 dní zdarma). Web umožňuje vyhledávání dle klíčových slov, po registraci tak budete moci získat přístup ke konkrétním článkům autorky Miroslavy Strakaté. Bez přihlášení není možné zjistit bibliografické údaje článku (zejm. počet stran).
Očekávané výstupy v praxi mateřské školy si můžete objednat do studoven NK ČR, výtisky nabízí i Moravská zemská knihovna; Nápadník pro mateřské školy je k objednání do studoven NK ČR, časopis má také Městská knihovna v Praze; Rádce předškolního vzdělávání pro celý rok je k objednání v NK ČR, Knihovně J. A. Komenskéhoknihovně Univerzity Hradec Králové nebo v knihovně Svatojánské koleje - vyšší odborné škole pedagogické. Výběr z aktuálních školských témat má k prostudování ve svém fondu Pedagogická fakulta UK, v NK ČR se nacházejí pouze archivní exempláře, které nelze objednat. Elektronické verze těchto časopisů nebyly vyhotoveny.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
26.01.2022 17:52
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu