Předsedové ONV v Hradci Králové od r. 1960
Text dotazu
Dotaz: Dobrý den! Rád bych se dozvěděl, kdo stál v čele ONV Hradec Králové po Ferdinandovi Všetečkovi, tj. po roce 1960. Podařilo se mi zjistit, že to byli Jan Svoboda, Bedřich Bláha (některé prameny uvádějí jeho příjmení bez čárky), ing. Oldřich Vaníček, Miroslav Váša a Jiří Šedivka, případně ještě někdo další, ale nepodařilo se mi zjistit přesně období, v nichž ONV předsedali. Předem děkuji za případnou odpověď!
Odpověď
Předsedové ONV HK
1960-1964 Jan Svoboda
1964-1970 Bedřich Bláha /volební období bylo prodlouženo do r. 1971 kvůli okupaci v srpnu 1968, skončil dříve z důvodu nástupu normalizace/
1970-1971 Oldřich Vaníček
1971-1976 Oldřich Vaníček
1976-1981 Miroslav Váša
1981-1986 Jiří Šedivka
1986- prosinec 1989 Jaromír Honza
prosinec 1989- březen 1990 Milan Hepner
březen - listopad 1990 Jiří Vlček
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
07.10.2010 08:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu