Prager Tagblatt
Text dotazu
I am looking for Prager Tagblatt 81, Thursday, 6 April 1937, the article "Zweierlei Mexico" by Hermann Schefter. Can you help? I am in USA and do not have direct access to libraries in ČR.
Odpověď
Dear Sir or Madam,
the requested article could be found on pages 3-4, it was published as a feuilleton. The full citation is following:
* SCHEFTER, Hermann. Zweierlei Mexico. Prager Tagblatt. 1937, Jg. 62, Nr. 81 (6. April 1937), S. 3-4.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
02.04.2015 01:44
Kateřina Tvrdá píše:
Čtvrtek 17.12.2015 21:05
Hi, for full view / download try to search http://kramerius-info.nkp.cz/. This is where the Czech National Library opens digitalized materials to public.
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu