Prager Presse - kopie z NK ČR
Text dotazu
V lednu a únoru 1932 bylo uveřejněno v šachové
rubrice novin Prager Presse, kterou vedl Karel Hromádka, několik jeho partií
z vánočního turnaje v Košicích 1931/32. Najde se milý a ochotný knihovník,
který mi těchto pár stránek naskenuje a pošle?
Odpověď
Dobrý den,
NK ČR poskytuje elektronické kopie jen pro dokumenty, které jsou z hlediska autorského zákona volné, pro ostatní dokumenty pouze prostřednictvím služby dodávání dokumentů - viz informace na  http://doc.nkp.cz . Naše knihovna volně poskytuje elektronické kopie pouze z dokumentů, které byly vydány v 19. stol. Z ostatních dokumentů Vám můžeme zhotovit pouze papírovou kopii - viz informace o reprografických službách na objednávku http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_repro_obj.htm , zde jsou k dispozici informace o lhůtách, cenách a dalších podmínkách.
Upozorňujeme, že NK ČR bude následující 2 týdny uzavřena a poskytování všech služeb pozastaveno.
Vámi uvedené periodikum Prager Presse podle souborné báze českých a moravských periodik vydaných do roku 1945, kterou volně vystavuje na svých stránkách Moravská zemská knihovna v Brně, vlastní i tato knihovna - http://www.mzk.cz a také Knihovna Národního muzea v Praze, její oddělení periodik je však v  přes léto uzavřené.
Podle katalogu Moravská zemská knihovna vlastní rok 1932, tato knihovna také nabízí reprografické služby - viz stránky této knihovny, dále dodáváme, že uživatelé si mohou podle AZ zhotovit vlastním přístrojem (např. digitálním
fotoaparátem) kopii pro osobní potřebu.
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.08.2008 07:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu