Potřebuji odbornou literaturu na téma "hippoterapie" !
Text dotazu
Dobrý den,
ve Vašem on-line katalogu jsem našla knihu "Terapie ve speciální pedagogice" od Oldřicha Mullera. Máte tuto knihu k zapůjčení? A ještě jeden dotaz ohledně literatury, která se zabývá "hippoterapií", můžete mi, prosím, podat informaci, zda máte ve Vaší nabídce knihy, které se zabývají touto tematikou?
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
Pavla Rohová
Odpověď
Dobrý den,
paní Rohová, máme k dispozici tyto knihy:
Hipoterapie : léčba pomocí koně / [Karol Hollý, Karol Hornáček ; překlad Dominika Švehlová]. Ostrava : MONTANEX, 2005. 293 s. : il : (Kůň v životě člověka). - ISBN 80-7225-190-2.
Knihu si můžete vypůjčit ve Středisku knihovnických a informačních služeb Karviná-Mizerov, na Informačním oddělení
Léčba koněm : pouť otce za uzdravením syna / Rupert Isaacson ; [z anglického originálu ... přeložil Ondřej Fafejta]. Vyd. 1. - Praha : Portál, 2011. 349 s., [16] s. obr. příl :. - ISBN 978-80-7367-878-4.
Tao koně : cesta ženy k uzdravení a transformaci / Linda Kohanov ; [z anglického originálu ... přeložila Kateřina Lipinská]. Vyd. 1. - [Praha] : Synergie, c2014. 366 s :. - ISBN 978-80-7370-266-3.
Zooterapie ve světle objektivních poznatků / České Budějovice : DONA, 2007. 335 s. : fot. (barev.) :. - ISBN 978-80-7322-109-6.
Léčivá síla zvířat : co nás zvířata učí a jak nám prospívají / Alan Forman, Stephan Niederwieser ; [z německého originálu ...] přeložil Jiří Pondělíček. Vyd. 1. - Praha : IVO ŽELEZNÝ, 2001. 125 s : (Poznání). - ISBN 80-240-2032-7.
Knihu Vám můžeme objednat prostřednictvím meziknihovní výpůjční služby (MVS) z knihovny v Petřvaldě. Cena za tuto službu je 10 Kč.
Animoterapie, aneb, Jak nás zvířata umí léčit : praktický průvodce pro veřejnost, pedagogy i pracovníky zdravotnických zařízení a sociálních ústavů / Zoran Nerandžič. 1. vyd. - Praha : Albatros, 2006. 155 s. : il : (Albatros Plus; sv. 59). - ISBN 80-00-01809-8.
Knihu si můžete vypůjčit na Středisku knihovnických a informačních služeb v Karviné-Novém Městě (v budově Domu kultury Karviná)
Zvířata a naše mentální zdraví : proč, co a jak / Johannes Odendaal ; [přeložil Ludvík Pinc]. Vyd. v češtině 1. - Praha : Brázda, 2007. 173 s :. - ISBN 978-80-209-0356-3.
Kniha je ve výměnném fondu. Můžeme Vám ji doručit zdarma na Informační oddělení
zde je odkaz na obsah knihy http://www.obalkyknih.cz/file/toc/8772/pdf
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Ostrava-město
Knihovna
Regionální knihovna Karviná, příspěvková organizace
Datum zadání dotazu
09.10.2015 10:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu