Potřebovala bych zjistit ISSN tištěného nařízení 178/2002/ES?
Text dotazu
Dobrý den ,
mám na Vás prosbu potřebovala bych zjistit ISSN a další informace potřebné k citaci nařízení 178/2002/ES stanovující obecné principy a požadavky na potravinové právo, zřizující Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) a stanovující postupy v záležitostech závadnosti potravin v tištěné podobě a ne v on-line podobě. Nevím jestli je to ISSN 1725-5163.
Děkuji
S pozdravem
Lenka Nováková
Odpověď
Dobrý den,
doporučuji citaci:
Nařízení (ES) č. 178/2002 o obecném potravinovém právu . In: Příručka pro provozovatele potravinářských podniků. Praha: Ministerstvo zemědělství, 2010. 152 s. ISBN 978-80-7084-882-1
S pozdravem
Obor
Zemědělství
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Antonína Švehly
Datum zadání dotazu
09.11.2015 15:11
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu