Slovenský filozofický časopis v systému KATIF
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych najít v systému KATIF Slovenský filozofický časopis (tehdejší název: Otázky marxistickej filozofie) (http://aleph.nkp.cz/F/2PAB7[…]entry=000002&format=999) z roku 1965. U časopisu není uveden autor a podle vydavatele jsem ho, bohužel, nenašla.
Předem děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
periodikum: Otázky marxistickej filozofie: časopis Filozofického ústavu Slovenskej akadémie vied. Bratislava: Slovenská akadémia vied, 1961-1965. naleznete v Kaifu podle následujícího postupu:
Zvolte Generální katalog III (určen pro periodický tisk; hledání probíhá podle názvu, přesněji podle prvního substantiva v názvu - tedy budete hledat podle "otázky marxistickej...").
Vlevo naleznete abecedně seřazené zásuvky, zvolte odpovídající dle názvu, tedy OND - OŽ a poté na pravé straně již můžete listovat jednotlivými naskenovanými lístky. Periodikum je pod čísly 464 a 465.
Dále je časopis dostupný v Slovanské knihovně (http://www.nkp.cz/slovanska-knihovna), záznam naleznete v jejím katalogu (báze SLK, dostupná na adrese http://aleph.nkp.cz/F/.
Pokud byste měla zájem o vypůjčení časopisu v jiné knihovně, můžete pro zjištění jeho dostupnosti využít Souborný katalog periodik ČR (báze SKCP, http://aleph.nkp.cz/F/).
Obor
Filozofie a náboženství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.04.2016 18:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu