Potřeba a spotřeba v cestovním ruchu
Text dotazu
Dobrý den, prosím zda byste mi neposlali zdroje,
kde bych nalezla něco k tématu potřeba a spotřeba v cestovním ruchu.
Odpověď
Z následujících publikací a internetových odkazů můžete čerpat informace o
potřebě a spotřebě  v cestovním ruchu. Další prameny najdete v katalogu
knihovny VŠE na adrese http://ciks.vse.cz, použít pro vyhledávání můžete i
Jednotnou informační bránu na http://www.jib.cz/,  portál Czech Tourism
http://www.czechtourism.cz/ a pro oblast mezinárodního cestovního ruchu pak
http://www.unwto.org/index.php.
Literatura:
Melichárek, Mirko: Řešení modelových situací v cestovním ruchu. Praha :
Idea servis, 1996.
Hesková, Marie: Cestovní ruch :  pro vyšší odborné školy a vysoké školy.
Praha : Fortuna, 2006.
Indrová, Jarmila: Cestovní ruch : (základy). Praha : Oeconomica, 2007.
Indrová, Jarmila: Cestovní ruch I. Praha : Oeconomica, 2004.
Malá, Vlasta: Základy cestovního ruchu. Praha : Vysoká škola ekonomická,
2002.
Kunešová, Eva: Technika cestovního ruchu. Praha, grada 1992.
Morrison, Alastair M.: Marketing pohostinství a cestovního ruchu. Praha :
Victoria Publishing, 1995.
Internetové odkazy:
http://cestovniruch.blogspot.com/2009/01/potreby-spotreba-v-cestovnim-ruchu.html
http://cestovniruch.blogspot.com/2009/02/vztah-cr-spotreby.html
http://www2.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/tabulky_satelitniho_uctu_cestovniho_ruchu
http://www.czso.cz/csu/redakce.nsf/i/tsa_t6_domaci_nabidka_a_spotreba_vnitrniho_cestovniho_ruchu_podle_produktu_v_cr
http://www.cot.cz/data/cesky/00_02/2_stat_1.htm
http://www2.czso.cz/csu/tz.nsf/i/jaky_je_podil_cestovniho_ruchu_na_ekonomice_cr20061110
http://www.businessinfo.cz/cz/clanek/oborove-informace/svaz-obchodu-ceske-republiky/1000434/2479/
https://is.mendelu.cz/eknihovna/opory/zobraz_cast.pl?cast=2755
mujweb.cz/www/skriptum/statni%20zaverecne%20zkousky/cestovni%20ruch
/szz-cr-otazka51.doc
http://www.ekoporadna.cz/wiki/doku.php?id=doprava:jake_jsou_zasady_setrne_turistiky
http://old.mmr.cz/index.php?show=001027000006000
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 11:12
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu