Postabortivní syndrom
Text dotazu
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit, kdybyste mi porodili zdroje pro bakalářskou práci: Sociální práce s klientem s postabortivním syndromem. Děkuji Vám.
Odpověď
Dobrý den,
zasíláme vám příklady záznamů literatury  k Vaší práci z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz. Pokud by Vám nepostačovaly tyto záznamy, další si můžete vyhledat v uvedené bázi prostřednictvím klíčových slov, můžete si také nechat vypracovat u nás rešerši (placená služba), a to jak z českých, tak z anglicky psaných zdrojů (licencované online zdroje) , http://www.nkp.cz/sluzby/reserse.
-[Č.záznamu: 000079073]
Interrupce ano nebo ne? : (důvody proti interrupcím) / John L. Grady ; [z angl.] přel. Karel Dachovský ; předml. Jesse Helms. -- Praha : Řád, 1992. -- 22 s.
-[Č.záznamu: 002357700]
Interrupce v České republice: zápas o ženská těla / Radka Dudová. -- 1. vyd.. -- Praha : Sociologický ústav Akademie věd České republiky, 2012. -- 177 s.
-[Č.záznamu: 002449759]
Abortion [elektronický zdroj] : medical progress and social implications.. -- London : Pitman ; Newark, N.J. : Distributed in North America by Ciba Pharmaceutical Co., Medical Education Division, 1985. -- viii, 285 p
-[Č.záznamu: 001726508]
Čtyři pohledy na interrupci / Tomáš Jiří Bahounek ... [et al.]. -- Vyd. 1.. -- Ostrava : Key Publishing, 2007. -- 105 s.
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
20.12.2013 09:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu